KESKUSTELU

UUSIMMAT KOMMENTIT:

UUSIMMAT AVAUKSET:

LISÄÄ KESKUSTELUJA

HAKU
Tutustu blogeihin!

Ina Mikkola
Maailmassa on virhe!

 


Henna Lehtonen
Voita ja apiloita

 

 

Petja Partanen
Yläjyrsin käyntiin

 

 

Katri Junna

 AS. OY. Betonilähiö

 

 

Annika Kettunen

Yrttipurkki

UUSI MUSTA

Uusi Musta on tällä hetkellä määrittelemättömän pitkällä tauolla. Jutut ja aiheet kuitenkin elävät sekä Uuden Mustan keskustelualue toimii normaalisti. 

UUSIMMAT JUTUT

 

KEMIKAALICOCKTAIL

Kauneus > Urtekram Rose -hiustenhoitoaine

Tässä kuumeisesti pohdin mistä ihmeestä mulle on puhjennut kutiseva ihottuma, jossa punaisia näppylöitä niskan ja hartioiden alueella sekä korvien takana. En ole millekään allerginen, enkä ole saanut aiemmin koskaan mistään allergisia reaktioita.
Käytän myös saman sarjan shampoota, mutta luulisi ihottuman olevan myös päässä, jos tulisi shampoosta, siksi veikkasin hoitoainetta...
Onko kukaan koskaan kokeillut Urtekramin Rose -tuotteita, onko kellään vastaavia kokemuksia?

ti 30.08.2011, 11:47 | Unregistered CommenterJanina

Vastaus näyttää tulevan kuukauden myöhässä, mutta minä kokeilin vuosi sitten Urtekramin shampoota ja hoitoainetta, mutta päänahka tuli täyteen kutiavia näppyöitä. Shampoona oli rosmariini ja hoitoaineena juurikin tuo Rose. Ei sopinut minulle lainkaan.

Minulla ei ole allergioita, eikä koskaan mistään muusta kosmetiikasta ole tullut reaktioita. Mutta tosiaan, et ole yksin kokemuksesi kanssa.

to 29.09.2011, 20:32 | Registered CommenterSusi

Minä puolestani sain pieniä punaisia näppylöitä urtekramin rose suihkugeelistä jalkoihin ja vatsaan. Ikinä ennen ei ole mistään minullekaan mitään tullut. Jäi iso purkki käyttämättä :/ Urtekramin aloe shampoosta taas en ole saanut mitään reaktioita.

to 29.09.2011, 22:45 | Unregistered CommenterAnna