KESKUSTELU

UUSIMMAT KOMMENTIT:

UUSIMMAT AVAUKSET:

LISÄÄ KESKUSTELUJA

HAKU
Tutustu blogeihin!

Ina Mikkola
Maailmassa on virhe!

 


Henna Lehtonen
Voita ja apiloita

 

 

Petja Partanen
Yläjyrsin käyntiin

 

 

Katri Junna

 AS. OY. Betonilähiö

 

 

Annika Kettunen

Yrttipurkki

UUSI MUSTA

Uusi Musta on tällä hetkellä määrittelemättömän pitkällä tauolla. Jutut ja aiheet kuitenkin elävät sekä Uuden Mustan keskustelualue toimii normaalisti. 

UUSIMMAT JUTUT

 

KEMIKAALICOCKTAIL

Terveys > Asiallista tietoa abortista

Olemme neljän naisen jengi ja olemme perustamassa Asiallista tietoa abortista -kansalaistiedotushanketta. Työn alla on verkkosivusto abortista. Koemme, että abortista on nykyisellään hyvin vaikea löytää ajanmukaista ja riippumatonta tietoa. Useat muut suomenkieliset aborttia käsittelevät sivustot olivat sävyltään uskonnollisesti värittyneitä tai naisen päätöstä moralisoivia.

Keräämme sivustolle abortin tehneiden kertomuksia. Tarinoiden tarkoituksena on toimia vertaistukena aborttia harkitseville tai abortin jo tehneille naisille. Jos olet tehnyt abortin, osallistu!

Abortin tehneiden tarinoita käsitellään luottamuksellisesti ja tekstien kieliasu huolletaan ennen julkaisua anonyymisti aborttitieto-sivustolla. Vapaamuotoisesti kirjoitettu tarina voi olla minkä pituinen tahansa. Mainitse kirjoituksessa kuitenkin vuosi, jolloin teit raskaudenkeskeytyksen tai ikäsi, mikäli keskeytyksestä on alle 10 vuotta.

Tarinoita voi lähettää osoitteeseen aborttitieto@gmail.com. Tarinoiden ensilukemisesta ja anonymiteetin varmistamisesta vastaan minä, eli toimittaja Eliisa Alatalo.

Vapaaehtoisvoimin koottu sivusto on tarkoitus julkaista kevään kuluessa.

ke 08.02.2012, 13:34 | Registered CommenterEliisa Alatalo